Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

20041

Zoektocht terug

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Folkers, Marina

Roman

Saskia Schouten

04-04-2020

2.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Caitlin is een paar dagen met vriendinnen in Londen. Haar vriend Steven is thuisgebleven. Terwijl Caitlin zich vermaakt met haar vriendinnen in clubs, vraagt ze zich af waarom Steven niets van zich laat horen. Dan ontmoet ze de knappe Max in een club. Ze herkent hem van een gebeurtenis van jaren geleden. Ze hoopt vurig dat hij haar niet herkent . Als hij contact zoekt, doet ze alsof ze hem niet herkent.

Max vraagt zich af of Caitlin hem herkent. Hij weet wel bijna zeker dat ze degene is die hij jaren terug uit een penibele situatie heeft geholpen. Dan belt Steven Caitlin met een heel naar bericht…

Het duurde even voor ik in het boek zat. De namen van verschillende personen buitelen over elkaar heen. Het uitgaansleven in Londen wordt uitgebreid beschreven. Het duurt nogal lang voor er duidelijk wordt wat er in het verleden plaatsvond tussen Max en Caitlin. Het boek is slecht geredigeerd, ik heb er meer dan twintig taalfouten uitgehaald. Daardoor – en doordat ik het nogal langdradig vond - las het boek niet zo lekker.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.