Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

14083

14083

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Koster, Elly

Roman

Saskia Schouten

05-07-2014

3 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Journaliste Evy krijgt opdracht om een artikel te schrijven over een beroemde acteur, Josh Conrad Daarvoor moet ze naar Noorwegen reizen en tot haar verrassing krijgt ze een uitnodiging om in zijn villa een exclusief interview met hem af te nemen. Bovendien mag ze gebruik maken van het gastenverblijf op het terrein van zijn villa. Evy vindt hem sympathiek ondanks zijn flirterige gedrag . Hij staat erop dat ze meegaat naar een feest van zijn vrienden. Als ze tegen haar zin bijna bij hem in bed belandt, wordt dat voorkomen door Tim, Josh’ bodyguard.

De tweede verhaallijn gaat over Ruben, een Nederlander die met zijn camper in Nederland is en ‘belaagd’ wordt door Gitte, een politieagente die hem helemaal ziet zitten. De derde verhaallijn gaat over Tim die verliefd wordt op Gitte.

Er gebeuren allerlei dingen in dit vlotlezende boek, maar ik vind de verhaallijnen van Evy en Tim op elkaar lijken. Als Evy en Ruben net met elkaar naar bed zijn geweest, hoort Ruben iets over haar verleden en gaat bij haar weg. Als Tim en Gitte net met elkaar naar bed zijn geweest, verneemt Gitte iets over Tims verleden en stuurt hem weg. Ik vind het jammer dat er bij beide stellen ongeveer hetzelfde voorvalt. Dat had van mij wel iets anders gemogen. De bloedstollende gebeurtenissen op het eind zijn heel boeiend beschreven.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.