Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

14082

14082

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Leede, Janneke de  / Boer, Theanne

Bezinning en verdieping

Frea Kroese

04-07-2014

4 Stars

 

BESTEL

Recensie

Het heeft even geduurd voor ik de recensie van dit boek kon maken. De onrust en de haast in mijn leven ervaar ik bijna als normaal. Als ik te weinig werk heb, ben ik onrustig en als ik te veel werk heb, ben ik onrustig. Het is ook al even geleden, dat ik naar de presentatie van dit mooi vormgegeven boekje ben geweest.

Het klonk allemaal zo mooi en het is ook mooi, als je de moeite neemt om in praktijk te brengen, wat het boekje zegt. Een mooie uitspraak in het boekje: ‘Het zijn niet de dingen zelf die ons onrustig maken, maar wat wij over die dingen denken.’ Epictetus heeft dit gezegd, en Janneke pakt dit op aan het begin van haar hoofdstuk over de barrières en blokkades in je leven. Het zijn er behoorlijk wat die ook in mijn leven opgaan. En als ik de opdrachten zie, besef ik dat ik tijd vrij zou moeten maken om ze echt uit te werken. Het zou direct invloed hebben op al mijn gevoelens van onrust.

En dat is dan nog maar één hoofdstuk uit dit boek, een boek dat echt helpt om meer vrede te gaan ervaren in je leven, als je de moeite neemt om het door te werken en in praktijk te brengen wat goed is voor je eigen leven. Theanne reikt bij elk hoofdstuk geloofsverdieping aan, want zonder God zullen we nooit echte rust ervaren en met God krijgt de vrede die je ontvangt een hogere dimensie.

Ik geef dit boekje 4 sterren. Het is een juweeltje in de Puur serie.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *