Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

12128

Tussen de lakens

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Leman, Dr. Kevin

Christelijk themaboek

Frea Kroese

22-12-2012

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Dit openhartige boek wil ik 5 sterren geven in deze recensie omdat het een pleidooi is om je partner echt te leren liefhebben op een mooie, vrije, goede en gevende seksuele en sensuele manier. Dr. Lehman vertelt vanuit zijn eigen vreugdevolle huwelijk en zijn vaak verdrietige psychologiepraktijk. Hij gaat niets uit de weg, maar wordt nooit grof of ongepast. Hij breekt een lans voor prachtige transparantie en nuchtere wellevendheid. Hij houdt bijzonder veel van zijn vrouw. Hij vertelt met een verfijnde humor. Wanneer hij overdrijft dient dat het doel van de spiegeling en wanneer hij vragen stelt of tips geeft is dat om elke getrouwde man of vrouw te helpen ontdekken wat God bezielde om seks te bedenken.

Een leuke tip uit dit boek: Hoe meer je aan goede seks doet, hoe meer zin je hebt! En zo zijn er nog wel meer. Heel praktisch voor nog ongetrouwde stellen: alleen de eerste hoofdstukken lezen en de rest samen met je partner op huwelijksreis.

Alles komt aan bod: je opvoeding, je zelfbeeld, de fasen in je leven, je mogelijke moeite met seks, je opdracht op dit gebied, je vooroordelen en mogelijkheden tot groei, de vijanden van mooie seks. Ik ben het niet in alles eens met de schrijver, dat hoeft denk ik ook niet, maar zeker ben ik het eens met de hoofdpunten, die hij duidelijk maakt: seks hoort thuis in het huwelijk tussen een man en een vrouw en op die plek mag de seks groeien, bloeien en vrucht dragen. Ik vind het een prachtig boek!

 

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Een reactie op: Tussen de lakens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.