Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

17112

De ouders keerden niet terug

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Doorn, Anne van

Thriller

Saskia Schouten

21-08-2017

4.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Tijdens een wandeling in de bossen van het Noordhollands Duinreservaat verdwenen tien jaar geleden de ouders van Ezzet. Enkele dagen later werd Ezzet ontvoerd en werd het lijk van zijn vader gevonden. Deze zaak bleef een mysterie en is bij de politie op de plank blijven liggen.

Lowina de Jong is net in dienst getreden van recherchebureau Corbijn. Robbie Corbijn neemt zaken aan die bij de politie op de plank blijven liggen. Hij heeft al meerdere van deze zaken opgelost.
Hij bijt zich vast in de zaak van Ezzet en brengt intussen Lowina de fijne kneepjes van het vak bij. Lowina voelt zich helemaal in haar element in deze baan maar Robbie blijft voor haar een raadsel…

Dit is het eerste deel over Lowina de Jong en recherchebureau Corbijn. Het mysterie wordt opgelost maar toch heeft het boek een open einde. De oplettende lezer kan weten waar het volgende boek over gaat.

Anne van Doorn is het pseudoniem van een auteur die al meer dan tien bloedstollend spannende titels op zijn naam heeft staan. Dit boek is van een andere kaliber, kwalitatief net zo goed, maar iets minder bloedstollend.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.