Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

14055

14055

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Lina, Ellen

Roman

Elsbeth de Jager

12-05-2014

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

'Ooit zal ik je weer zien' is het tweede boek van Ellen Lina.

Al vanaf het begin weet de lezer dat er 'iets afschuwelijks' is gebeurd; iets dat vreselijk is voor de hoofdpersoon Julia, maar ook voor haar verloofde Sean. Iets waar ze zich allebei schuldig over voelen. Het doet hun hele relatie wankelen en Sean vlucht meer en meer in de alcohol terwijl Julia haar troost zoekt en vindt bij de sympathieke Ryan. Aanvankelijk denk je als lezer wellicht nog aan iets 'voorspelbaars' als overspel, maar dat vermoeden wordt in het verhaal al snel ontkracht. Meer dan honderd pagina's laat de schrijfster de lezers in het ongewisse en bouwt zo heel knap een spanningsboog op.

Julia en Sean kunnen het leven samen niet meer aan en op een gegeven moment verdwijnt hij uit haar leven. Alhoewel Julia heel veel voor Ryan voelt en met hem een nieuw leven opbouwt, kan ze Sean en haar verleden niet loslaten. Haar strijd en twijfel worden goed beschreven. Ook de brieven die haar moeder in het verleden aan Julia schreef en die tussen de hoofdstukken in staan, maken veel duidelijk over de hechte relatie tussen Julia en Sean.

Het boek leest heel vlot weg en de karakters zijn goed uitgewerkt, met name Sean. Ik kijk nu al uit naar het volgende boek van deze schrijfster!

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.