Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

17060

Ontvoerd

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Henderson, Dee

Christelijke roman

Sjoerd Veenman

25-05-2017

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Detective Dane Matthew ontmoet de jonge Shannon Bliss. Deze vrouw is jaren geleden ontvoerd en daarna gedwongen om een criminele familie te helpen. Nu wil ze niets liever dan een normaal leven leiden, maar daarvoor heeft ze hulp nodig. Matthew besluit op haar verzoek in te gaan. Hij ontdekt echter al snel dat dat allesbehalve een eenvoudige opgave is. Shannons ontvoerders blijken levensgevaarlijk. En ze willen hun geheimen tot elke prijs verborgen houden.

Gelukkig heeft Matthew vrienden op cruciale posities. Toch blijft het vooral een gezamenlijke missie. waarin Dane ontdekt dat Shannon een diep gekwetste vrouw is. Maar … ze is ook een sterke vrouw. En een vrouw die haar kracht zoekt in het geloof. In de loop van het verhaal groeien ze naar elkaar toe. Maar of dat uiteindelijk leidt tot meer dan vriendschap …

Ik heb meer boeken van Dee Henderson gelezen. Ik vind dit niet de allerbeste tot nu toe, omdat het verhaal af en toe wat langdradige delen bevat. Al met al is het echter absoluut spannend en het zit goed in elkaar.

 

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.