Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

09045

Nooit te laat

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Kingsbury, Karen en Smalley, Gary

Christelijke roman

Saskia Schouten

13-10-2009

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Dit is het eerste deel van een serie over de familie Baxter.

Kari Baxter krijgt een telefoontje van een onbekende man. Hij vertelt dat haar man Tim vreemd gaat met één van zijn studentes. Ze gaat bijna kapot van verdriet, maar wil koste wat het kost haar huwelijk redden. Tim deelt haar mee dat hij niet meer getrouwd wil zijn en trekt bij Angela in.

Kari krijgt steun van haar ouders en haar geloof blijft sterk. Maar dan duikt haar jeugdliefde Ryan op. Ondanks haar voornemen, vindt Kari het geen probleem om met hem uit te gaan. Intussen komt Tim tot inkeer en na veel strijd komt hij uiteindelijk weer bij Kari terug. Ze gaan in therapie en langzaam komt er weer vertrouwen in elkaar.

Angela echter, zit niet stil en probeert Tim weer voor zich te winnen. Als Tim haar uiteindelijk duidelijk wil maken dat hij voor Kari kiest, vindt er een dramatische gebeurtenis plaats...

Dit is weer een geweldig boek van Karen. Ze beschrijft de gevoelens van de personen op haar eigen, unieke manier. De dramatische gebeurtenis aan het eind, is op een gegeven moment wel enigszins voorspelbaar.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.