Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

09044

Levensgeluk

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Hatcher, Robin Lee

Christelijke roman

Saskia Schouten

10-10-2009

4 out of 5 stars

BESTEL

Recensie

Brad Clarckson krijgt een onderscheiding voor zijn werk in bedrijf "In step". Met zijn vrouw Katherine is hij dit bedrijf jaren terug begonnen. "In step" koopt oude woningen om die op te knappen en vervolgens voordelig door te verkopen aan mensen in achterstandsituaties.

Door haat gedreven, brengt Nicole - een oud-werkneemster van "In step"- een bericht naar buiten dat uitgebreid in het nieuws komt. Zij zou een affaire met Brad hebben gehad en bovendien heeft Brad fraude gepleegd. Brad ontkent het, ook Katherine kan het nauwelijks geloven.

Ze worden belaagd door de pers, maar geven hen geen commentaar. Er komt echter een spoor van twijfel in Katherines hart. Is er echt niets geweest tussen Brad en Nicole? Brad wil praten maar Katherine schuift het steeds voor zich uit; ze kan het niet.

Hun dochter Hayley veronderstelt dat Brad wel eens schuldig zou kunnen zijn. Emma echter, de andere dochter blijft achter haar vader staan. Brad en Katherine groeien uit elkaar, hun huwelijk dreigt te stranden...

Een boeiend boek waarin de gevoelens van Katherine en haar zoektocht naar een antwoord van God, duidelijk worden beschreven. Dit komt mede doordat het in de ik-vorm is geschreven.Wanneer het Brad, hun dochters of Nicole betreft, kiest de auteur voor het schrijven in de derde persoon. Ik vind het wel jammer dat het niet duidelijk wordt wat het motief van Nicole is. Ze wil Brad kapot maken, maar waarom? Met deze vraag blijf ik als lezer zitten.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.