Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

15096

15096

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Ven-Rijken, Ria van der

Roman

Saskia Schouten

21-08-2015

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Als Nynke door een auto-ongeluk om het leven komt, laat ze haar man Timon en twee kleine kinderen achter. De kinderen worden liefdevol opgevangen door Corine en Fred, Nynkes ouders.

Twee jaar later ontmoet Timon Laurien, een collega van Nynke. Hij wil haar beter leren kennen en vrij snel krijgen ze een relatie. Timon weet zeker dat hij met Laurien en de kinderen een nieuwe toekomst wil beginnen. Maar Corine ziet het als haar levenstaak om de kinderen van Nynke groot te brengen en vindt het vreselijk om haar taak aan Laurien over te dragen. Dan dwingen de omstandigheden haar ertoe en gaan de kinderen weer bij hun vader wonen.

Een boeiend boek dat ik in een ruk uitlas. Het leest vlot weg. Het verhaal is geschreven vanuit verschillende perspectieven zodat er niet echt één hoofdpersoon is. Er komen ook scènes in voor waarbij ik een brok in mijn keel kreeg, zo invoelend heeft de auteur bepaalde passages beschreven.

Timon weet binnen een week nadat hij Laurien heeft ontmoet, al dat hij met haar verder wil; dat vind ik een beetje te snel gaan.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.