Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

15097

15097

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Kramer, Erica / Flier, Marcel

Agenda

Frea Kroese

22-08-2015

3 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Ik kan maar geen afscheid nemen van de hardcopy agenda. Dit jaar heb ik erg genoten van de agenda van Ark Media. Ik maak er notities in, ik lees bemoedigende woorden, er staan prachtige foto’s in, tips, aanmoedigingen om gedachten op te schrijven, recepten. Gewoon een heerlijke agenda. Nu sla ik de opvolger van 2016 op. Het eerste wat mij opvalt is de dunne letter, de grote cijfers en letters van de dagen van de week in de agenda van 2015 vond ik superprettig! Wat me nog meer opvalt is dat de week over twee bladzijden is verdeeld met meer ruimte voor een dag. Ik moet ervaren hoe ik dat vind, maar in eerste instantie mis ik dat er een hele paginaruimte werd genomen voor de ‘leuke dingen’. De foto’s zijn kleiner. Ik als fotofreak vind dat een beetje jammer. De seizoensgroenten staan er weer in en dat inspireert steeds weer om eens wat anders klaar te maken voor het diner.

Natuurlijk staan er prachtige spreuken in, zoals “niet ieder die rondzwerft is de weg kwijt”. Dit spreekt me heel erg aan en laat me nadenken over mijn eigen leven. En weer zit er een liniaal in die je naar de huidige week kunt verplaatsen, dat vind ik zo handig! En ook zit er het doorzichtmapje in om eventueel wat documenten te plaatsen, voor als je naar de dokter of de tandarts gaat, echt tof dat de uitgevers hieraan denken, zo praktisch! Ik twijfel of ik helemaal over ga stappen naar de digitale agenda. Ik denk het toch niet, Hij is zo mooi, deze agenda! Ik vind de zonovergoten omslag mooier uitgevoerd dan vorig jaar, ik droom al weg naar een gelukkig leven. De uitvoering van het interieur is subtieler, met mooie sierrandjes en planken als achtergrond van de bladzijden. De ringband is stevig en prettig.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.