Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

07008

Het huis

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Peretti, Frank en Dekker, Ted

Thriller

Saskia Schouten

13-06-2007

3 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

In deze thriller stranden Jack en Stephanie in de bossen van Alabama met zware autopech. Omdat er geen bereik is via het mobiele netwerk, besluiten ze hulp te zoeken. Ze komen terecht bij een imposant huis. Er lijkt niemand aanwezig te zijn tot ze Randy en Leslie tegenkomen die evenals zij gestrand zijn.

Er gebeuren allerlei vreemde dingen in het huis als ze op zoek gaan naar een telefoon, eten en een slaapplaats. Ze komen personeel tegen waarvan ze eten krijgen, maar later blijken het vijanden te zijn die hen met wapens te lijf gaan. Ze proberen te vluchten maar de vluchtwegen worden afgesloten door allerlei afschrikwekkende dingen en gebeurtenissen.

Er wordt veel strijd geleverd in dit boek. Veel macabere en lugubere dingen komen er in voor. Je vraagt je in eerste instantie af of het een christelijk boek is, maar op het eind blijkt dat het Licht het wint van het duister. Toch blijf ik wel met wat vragen zitten; de duistere voorvallen worden niet allemaal op het eind verklaard wat meestal wel het geval is met thrillers. Het is wel vlot geschreven en leest gemakkelijk.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.