Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

08028

Met hart en ziel

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Kingsbury, Karen

Christelijke roman

Saskia Schouten

28-07-2008

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Als de alleenstaande Amy Briggs overlijdt, komt haar zoon, de 6 jarige Cory bij haar beste vriendin Megan in huis. Zij wil hem graag adopteren maar dat kan alleen als zijn biologische vader hiervoor toestemming geeft. Cory weet zeker dat Aaron Hill, de beroemde footballspeler zijn vader is, maar dat gelooft niemand.

Als footballspeler Derrick naar het jeugdcentrum komt waar Megan vrijwilligerswerk doet, neemt Cory zijn kans waar. Hij geeft Derrick een brief voor Aaron en vraagt of Derrick die aan Aaron wil geven. Hij voldoet aan dat verzoek en Aaron deponeert de brief achteloos in zijn kast in de kleedkamer. Als Derrick hem overhaalt om mee te gaan naar het jeugdcentrum, spreekt Cory hem persoonlijk. Hij is ervan overtuigd dat Aaron zijn brief gelezen heeft. Dat is echter niet het geval. Aaron laat zijn oog vallen op Megan en nodigt haar en Cory uit voor zijn volgende wedstrijd.

Cory hoopt steeds dat Aaron hem vertelt dat hij werkelijk zijn vader is, maar dat moment laat nog een tijd op zich wachten.

Dit boek wordt verkocht met een pakje zakdoekjes, vanwege het hoge emotionele gehalte. Persoonlijk vind ik de zakdoekjes beter passen bij Karens vorige romans. Hoewel ik dit een goed boek vind, hoefde ik geen traantje weg te pinken. En beetje onrealistisch vind ik het feit dat Amy overlijdt aan een longontsteking. Tegenwoordig hoeft dat toch niet te gebeuren bij jonge mensen. Verder vind ik het een goed boek met veel informatie over het Amerikaanse football, wat mij persoonlijk niet interesseert, maar in dit boek toch boeiend beschreven wordt.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.