Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

13096

13096

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Berg, Greetje van den

Roman

Saskia Schouten

02-12-2013

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Na haar scheiding is Nelleke in een nieuw huwelijk gevlucht. Helaas is haar tweede man, Steven, slecht voor haar. Hij heeft meerdere vrouwen gehad die hij allemaal slecht behandeld heeft. Het lukt Nelleke om te ontsnappen maar hij weet haar overal te vinden.

Nadat ze een poosje bij haar moeder heeft gewoond, vindt ze onderdak op een boerderij bij twee zussen. Maar ook daar weet Steven haar te vinden. Nelleke gaat in therapie om aan zichzelf te werken. Dit op verzoek van haar ex-man Lex, die vindt dat ze daarna pas weer regelmatig contact met hun dochtertjes mag hebben.

De tweede verhaallijn gaat over de moeder van Nelleke die onverwachts geconfronteerd wordt met haar zwager Henk die in Canada woont. Ze wil geen contact met hem omdat haar overleden man altijd heel negatief over hem sprak. Maar Henk houdt vol en dan blijkt dat er nog veel onverwerkte gevoelens uit het verleden zijn...

Deze boeiende roman las ik in een middag uit. Zoals we van Greetje gewend zijn, worden ook in dit boek de gevoelens en situaties van de hoofdpersonen levensecht beschreven.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.