Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

15018

15018

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Westerbeek, Thea e.a.

Glossy over huwelijk, liefde en trouw

Frea Kroese

06-02-2015

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Een eerlijke glossy over de huwelijkse liefde. De gebrokenheid en de schoonheid ervan op 86 bladzijden. Een heerlijke glossy om steeds weer even te pakken bij de koffie of bij een glaasje wijn. Puntjes om te delen met elkaar, te bespreken met elkaar, om van te genieten met elkaar. Spiegels in de vorm van persoonlijke verhalen. Aanmoedigingen in de vorm van activiteiten en mooi vormgegeven tips om elkaar lief te hebben. Wat theorie over de fasen in het huwelijk en de communicatie en natuurlijk de seksualiteit. En mooie boekbesprekingen. Het geloof komt steeds weer op allerlei manieren naar voren: geloof in God, geloof in jezelf en geloof in je partner. Zelfs de recepten ontbreken niet en ook de advertenties zijn afgestemd op het thema en stimuleren om na te denken over doelgerichte uitjes of workshops.

Hoewel de glossy er gezellig en moeiteloos uitziet, worden de problemen en moeiten niet uit de weg gegaan, maar in persoonlijke verhalen en mooie artikelen stevig onder woorden gebracht. Door de beelden wordt een sfeer van intimiteit en vreugde geschapen, maar de diepte van de liefde, met al zijn knelpunten komen in de tekst aan de orde. En zelfs de alleen gaande wordt niet vergeten. Mijn complimenten!

Als je deze glossy leest en er uit werkt, zal het ongetwijfeld een positief en opbouwend effect hebben op je huwelijk: dat geeft een gevoel van tintelende verwachting. Maar zoals de tekst impliceert, er zijn steeds nieuwe leerpunten en uitdagingen in de liefde. Een mooie glossy om voor 14 februari te lezen en daarna steeds weer opnieuw te pakken.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.