Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

17008

Een prinses voor altijd

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Hauck, Rachel

Christelijke roman

Daniëlle Eveleens

27-01-2017

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Regina Beswick leidt een rustig leven in een klein dorp in Amerika. Na haar baan als accountant besluit Regina een andere weg in te slaan om haar droom achterna te gaan; ze begint een eigen garage voor oldtimers en ze sleutelt graag aan de oude auto’s. Haar leventje lijkt compleet, samen met haar vrienden, familie en de perfecte baan.
Totdat Tanner Burkhardt, de minister van Cultuur uit Hessenberg, de lastige taak krijgt om de prinses van het landje op te sporen om zo de toekomst van het koningshuis veilig te stellen. En die prinses is Regina. Hij vertelt haar dat zij de enige troonopvolger blijkt te zijn van het hertogdom van Hessenberg. Ineens staat Regina voor een moeilijke keuze: blijft ze de rest van haar leven aan oude auto’s sleutelen of zal ze naar Hessenberg afreizen om dit verloren staatje zijn onafhankelijkheid terug te geven?

Regina is een mooie, enthousiaste, betrokken en positieve vrouw. Haar mooie karakter maakt het erg leuk om over haar te lezen. Tanner, een man van dezelfde leeftijd, heeft niet altijd de juiste keuzes in zijn leven gemaakt. Toch is hij een goede en lieve man, die het juiste met Regina voor heeft. Al lezend raak je steeds meer betrokken bij deze twee personages.

Naast de geschiedenis die je te lezen krijgt over Hessenberg, ontbreekt ook de romantiek niet in dit verhaal. Regina en Tanner trekken veel met elkaar op en al snel zijn hun diepere gevoelens voor elkaar niet meer te ontkennen. Dit maakt dat je graag verder wilt lezen om te weten hoe het verhaal afloopt. Het is een aangenaam verhaal om te lezen. De romantiek, humor maar ook het christelijk geloof ontbreken niet in dit boek.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.