Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

12050

De verwonde geest

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Peretti, Frank

Persoonlijke ontwikkeling

Frea Kroese

29-05-2012

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Frank Peretti ken ik alleen maar van die dikke thrillers waarin aardse machten ondergeschikt zijn aan de machten in de hemelse gewesten en er een vette strijd wordt gevoerd. Dit boek van Frank is autobiografisch. En dit boek is een boek dat elk mens gelezen zou moeten hebben.

Iedereen maakt in zijn leven wel vernederingen mee, waardoor verwondingen in ons hart ontstaan. Frank heeft het als kind zwaar te verduren gehad. Hij omschrijft precies wat de ommekeer voor zijn leven inhield en hoe dat vorm kreeg en hoe hij vanaf die ommekeer verder kon. Ieder mens heeft niet alleen zelf wonden in zijn ziel, maar brengt ook wonden toe bij anderen. Vaak zonder echt te beseffen wat een impact zijn of haar woorden of daden bij de ander hebben. Frank geeft aan hoe we midden in de situatie iets kunnen doen. We kunnen iets doen als we zelf slachtoffer zijn en we kunnen zeker iets doen als we iemand het mikpunt zien worden. Ook kunnen we dingen doen als we onszelf geconfronteerd zien met onze eigen destructieve woorden en daden.

Ik geef dit boek 5 sterren, omdat het mij helpt mijn ogen open te doen, mijn leven schoon te maken en mijn leven te verbeteren.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.