Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

15108

15108

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Stuart, Scott

Geloofsopbouw

Frea Kroese

19-09-2015

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Net zoals in de Godvrezende vrouw begint dit boek met God en wie Hij is. Maar niet voordat beide schrijvers van de boeken hun eigen verhaal hebben verteld, ieder in hun eigen boek. Bij de Godvrezende vrouw een heftig verhaal en bij de Godvrezende man een verhaal van een voortgaande bewustwording. Ik kan niet anders zeggen, dan dat ik - ook al ben ik een vrouw - dit boek ongelooflijk relevant vind voor elke man die een kind van God is geworden. Of je nu getrouwd bent of niet, je wordt door dit boek veel meer bewust van wie jij voor God bent en Wie God voor jou is. Ook hier is Gods liefde de sleutel om (een) leven te vinden, te bouwen en te onderhouden. Een leven vol waarheid, trouw en vervulling, vreugde en vrede.

Jaren geleden heb ik dit boek als in een flow vertaald en eindelijk is het op de markt gekomen! Ik ben zo blij dat 'Hart voor het gezin' deze boeken over de Godvrezende man en de Godvrezende vrouw zijn gaan uitgeven. De onderwerpen die in dit boek opvallen zijn de onderwerpen over het herder-leiderschap van de man en omgaan met trots ofwel nederigheid. Natuurlijk hebben deze onderwerpen alles te maken met de houding van het hart en met de manier van communiceren. Maar dat zijn lang niet de enige onderwerpen. En al die onderwerpen worden goed en gedegen uitgelegd en je wordt toegerust met de praktische uitwerking van die uitleg.

Dit boek is, samen met het boek voor de vrouw, een schat aan informatie en een handboek voor het leven. Om steeds weer te pakken. Om eruit te werken. Om 'het plaatje weer helder te krijgen'. Om diepe vrede te ontvangen in je relatie met God en je vrouw.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Een reactie op: De godvrezende man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.