Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

19093

De binnenkamer

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Sutton, Susan

Frea Kroese

10-09-2019

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Susan Sutton heeft met dit boekje dat niet voor niets De Binnenkamer heet, een eerlijk en aansporend document geschreven. Het gaat over haar leven en tegelijkertijd over dat van mij, de lezer. Het doet precies wat ze hoopt: een moment creëren van rust. Rust in Gods nabijheid en troost.

Susan heeft de hoofdstukken mooie titels gegeven: Gods uitnodiging, verbonden zijn, doelgericht zijn en vertrouwen hebben. Bereid zijn, tevreden zijn en hoop hebben. Het zijn stuk voor stuk zeer lezenswaardige hoofdstukken waarin wijze woorden, Bijbelteksten en vragen voor jezelf niet ontbreken. Een van de mooie uitspraken: ‘Uiteindelijk kunnen we rusten in wie we zijn omdat we rusten in wie God is.’ Dat maakt dat de aansporing niet loos is of zomaar geuit wordt. Het een hangt onherroepelijk met het ander samen. Vind je rust in God, dan vind je uit wie je zelf bent.

Dit boekje is een boekje om steeds opnieuw te pakken. De auteur bemoedigt, spoort aan, laat ruimte zien en mogelijkheden. Bovendien voelt het boek fijn aan door de zachte en verende omslag.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.