Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

19094

Witter dan sneeuw

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Grandia, Marianne

Christelijke roman

Saskia Schouten

11-09-2019

5 out of 5 stars

BESTEL

Recensie

Als Ellen in de wachtkamer van het ziekenhuis zit, wordt ze getroffen door een oude man in een rolstoel. Hij maakt een afwezige indruk. De vrouw die hem vergezelt, houdt duidelijk afstand. Dan krijgt Ellen een opdracht van God…

Kathy heeft bijna dertig jaar geleden alle banden met haar vader verbroken. Al zijn brieven stuurde ze ongeopend terug. Als hij ziek is, ontmoet ze hem weer maar ze verzoent zich niet met hem. Dan overlijdt hij en na de begrafenis die Kathy laat regelen door de begrafenisondernemer, stort ze zich weer op haar werk. Maar het verleden laat haar niet los. Kan of wil ze haar vader niet vergeven?

Met deze roman won de auteur de publieksprijs van het christelijke boek. Terecht, want het is een aangrijpende roman over hoe God werkt in mensenlevens. Ellen laat zich door God gebruiken, evenals de ziekenhuispastor. Er wordt vanuit verschillende perspectieven geschreven en door de cliffhangers blijf je doorlezen. De gevoelens van alle personages worden levensecht beschreven.

Dit boek werd onlangs opnieuw uitgegeven als paperback, voor de schappelijke prijs van € 12,50. De oorspronkelijke uitgave dateert van 2011.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.