Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

202479

Zonder afscheid

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Gabi de Ridder

roman

Saskia Schouten

13-03-2023

4.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Hans, die professioneel duiker is, is de partner van Katja. Samen hebben ze een dochter: Anne. Hoewel Hans veel van Anne houdt wil hij haar niet officieel als dochter erkennen. Op een dag verdwijnt hij spoorloos. Hij laat niets meer van zich horen.

Denise heeft een pijnlijke jeugd gehad en verlaat het ouderlijk huis op jonge leeftijd. Op deze manier verbreekt ze het contact met haar ouders.  Ze trouwt met Gerrit die professioneel duiker is. Op een dag wordt hij vermist en nooit meer gevonden.

Als Denises ouder overleden zijn, krijgt ze brieven van haar vader in handen. Hiermee komt haar hele wereld op z’n kop te staan doordat er schokkende dingen in staan. Haar ouders hebben die altijd voor haar geheim hebben gehouden.

Anne wil dat haar vader opgespoord wordt. Katja ontmoet haar oude jeugdvriend en Anne vraagt hem om haar vader op te sporen. Gaat hem dit lukken? Pieter gaat ervoor naar Mexico en de ontdekking die hij daar doet, in bizar.

De verhaallijnen van Katja en Anne komen, naarmate dit bijzonder boeiende boek vordert, dichter bij elkaar. De gevoelens van de hoofdpersonen worden realistisch beschreven en het geloof komt er op een mooie manier in naar voren.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.