Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

20012

Wonderen verhalen

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Kwakkel, Carla

Biografische verhalen

Saskia Schouten

27-01-2020

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Dit is het levensverhaal van de auteur en de rode draad door het hele boek is: vertrouwen op God. Carla nodigt de lezer op een prettige manier uit om bij haar op de koffie te komen. Ze laat de woning zien en begint dan te vertellen. Omdat ze op veel verschillende plekken heeft gewoond met haar man en kinderen, beginnen de hoofdstukken in elke nieuwe woning op deze manier.

Carla en haar man Bert werken jaren bij Jeugd met een Opdracht. Daar ontmoeten ze veel mensen, allerlei types en bij de een landt het evangelie wel en bij de ander niet direct. Heel bijzonder is het verhaal van Julan. Vijftien jaar verslaafd, hij komt tot geloof en vertrekt dan weer naar zijn familie in Maleisië, Na vijfentwintig jaar krijgen Carla en Bert van hem een vriendschapverzoek via Facebook . Hij heeft zijn droom waar kunnen maken, een opvang starten en anderen het evangelie brengen.

De moeilijkheden blijven het gezin Kwakkel echter niet bespaard en uiteindelijk vertrekken ze bij Jeugd met een Opdracht. Later worden ze door God geroepen om in Namibië te gaan werken. Ze zouden daar voor vijf jaar naartoe gaan, maar na een jaar keren ze weer terug. Was het wel Gods wil dat ze daar naartoe gingen?

Een boeiend boek waarin veel wonderen worden beschreven. Heel bijzonder is het hoofdstuk waarin Carla Maria ontmoet in de bus.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.