Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

08032

Wachten op de liefde

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Schouten, Saskia

Christelijke roman

Frea Kroese

16-09-2008

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Bonetta is de bijzondere hoofdpersoon van Wachten op de liefde. Zij lijkt een gewoon meisje, maar zij doet iets heel speciaals. Zij vertrouwt op God in een wereld waarin veel meisjes het heft in eigen handen nemen en degene op wie zij verliefd zijn, gewoon vragen. Bonetta niet. Ze wacht. Intussen geniet ze volop van het leven en haar geplande vakanties. Ze heeft het niet zo op haar cheffin, maar ook zij blijkt een mens te zijn, met een eigen geschiedenis.

Haar vriendin Vivian heeft het niet makkelijk met haar scheiding en Bonetta kan wel met haar meevoelen, want Vivian hoopt nog altijd dat haar man terugkomt. Het voorwerp van Bonetta's liefde: Jonathan heeft geen idee van haar diepe gevoelens voor hem. Totdat hij haar (opnieuw) ontmoet, door Bonetta's vriendschap met zijn zus. Dan slaat echt de vlam in de pan. Maar als hij Bonetta gaat opzoeken ziet hij haar met de charmante levensgenieter Adam.... Ik ga niet vertellen hoe het afloopt, dat kun je zelf lezen in dit heerlijke boek.

Saskia Schouten heeft weer een mooie roman neergezet, met daarin een cruciale ondertoon van zoeken in geloof naar de betekenis van echte liefde.

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 4 Reacties op: Wachten op de liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.