Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Kingsbury, Karen en Smalley, Gary

Christelijke roman

Saskia Schouten

07-11-2011

 

BESTEL

Recensie

Het vijfde en laatste deel uit de Baxter-serie

Als bij Elizabeth kanker wordt geconstateerd, staat haar leven op z’n kop en raakt het in een stroomversnelling. Haar gedachten gaan terug naar het verleden waarin één persoon heel belangrijk voor haar is. John en zij praten er zelden over en de kinderen weten van niets.

Elizabeth wil een familiereünie gaan organiseren rond de tijd dat Ashley met Landon gaat trouwen. Deze heeft heel goed nieuws gekregen en als gevolg daarvan een trouwdatum geprikt. Intussen zijn Erin en Sam bezig met een adoptieprocedure maar er gebeurt iets waardoor ze de beloofde baby niet krijgen. Ze krijgen een andere baby toegewezen maar de beloofde baby blijft Erin bezighouden. Luke krijgt op kantoor bezoek van filmster Dayne die opmerkelijk veel belangstelling voor Lukes familiefoto’s toont.

Met Elizabeth gaat het slechter en om die reden moeten Landon en Ashley de trouwdatum vervroegen. Elizabeth heeft nog één grote wens, zal die in vervulling gaan?

Een ontroerende roman waarin veel gebeurt. Op een realistische manier wordt het kankerproces beschreven. De hoop en het vertrouwen op God komt heel duidelijk naar voren.

Jammer vind ik dat het geheim uit het verleden niet met de kinderen wordt gedeeld. Dat maakt het verhaal onaf.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *