Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

202246

Voor altijd samen

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Karen Kingsbury

Roman

Saskia Schouten

09-06-2021

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Cody Colemans verloving met Andi Ellison is al twee keer verbroken. Ze houden echter nog steeds van elkaar. Cody heeft iets moeilijks uit zijn verleden voor haar verzwegen om haar er niet mee te belasten. Hij ziet in dat hij het haar had moeten vertellen.  Hij wil opnieuw een poging doen om haar weer voor zich te winnen.

Cole Baxter moet op school een werkstuk maken en hij wil het doen over de familiegeschiedenis van de Baxters. Zijn opa John heeft er in het begin wat moeite mee omdat Elizabeth is overleden en hij hertrouwd is met Elaine.  Maar gaandeweg duikt hij in zijn herinnering en vertelt hij de meeslepende liefdesgeschiedenis van Elizabeth en hem. Coles moeder Ashley wordt hierdoor ook geraakt want zij wist lang niet alles.

Met dit boek laat de auteur zien dat ze geen afscheid lijkt te kunnen nemen van de familie Baxter. Het is boeiend om te lezen hoe John en Elizabeth elkaar leerden kennen.

Het verhaal van Cody en Andi is enigszins te vergelijken met personages uit andere romans, wat betreft het feit dat het een paar boeken duurt voor ze elkaar gevonden hebben.

Niettemin is dit boek de moeite van het lezen waard.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.