Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

202245

Tot de maan en terug

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Karen Kingsbury

Roman

Saskia Schouten

09-06-2021

4.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Bij een herdenkingsplek van een bomaanslag vindt Ashley Baxter tussen het ijzerdraad van het hek een brief. Het intrigeert Ashley, ze leest de brief en maakt er foto’s van. Het betreft een brief van een zekere Brady aan Jenna. Ze hebben elkaar elf jaar geleden op de herdenkingsplek ontmoet en er ontstond een hechte band.

Brady verloor zijn moeder tijdens de aanslag en Jenna verloor beide ouders. Hoewel Brady haar telefoonnummer heeft genoteerd en beloofd heeft haar te bellen, hoort ze niets meer van hem.

Jenna’s leven is doorgegaan, ze is intussen getrouwd en gescheiden.

Brady kan Jenna maar niet uit zijn hoofd krijgen. Hij gaat elk jaar naar de herdenkingsplek in de hoop haar te ontmoeten maar helaas.

Ashley wil Brady helpen om Jenna te vinden. Maar haar man Landon is het daar aanvankelijk niet mee eens. Waarom wil Ashley een wildvreemde helpen? Hij wil wel voor Brady bidden maar daar moet het bij blijven.

Een boeiende en ontroerende roman. Een van de engelen uit de serie ‘Angels walking’ komt ook in dit boek voor. Zoals gewoonlijk bij deze auteur is de mannelijk hoofdpersoon lang en knap, zoals vrijwel alle mannen in de boeken van deze auteur. Dat zou van mij wel een keer anders mogen

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.