Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

18035

Vlinders in de storm

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Heckman, Petra

Roman

Thea Zoeteman

26-03-2018

3 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Tanja verliest plotseling haar man. Naast het verdriet, komen er heel veel vragen bij haar op die haar in grote verwarring brengen. Haar schoonouders willen niets meer van haar weten en er vallen regelmatig geheimzinnige briefjes op haar mat zonder afzender.

Tanja wil antwoorden op haar vragen en gaat op onderzoek uit. Dit leidt tot een onaangename verrassing waardoor ze opnieuw door een moeilijke periode heen moet. Gelukkig komt het met haar schoonouders weer goed. En dan is daar ook Mike die van haar houdt en er alles aan doet om haar voor zich te winnen. Is Tanja zover om opnieuw de liefde toe te laten in haar leven?

Petra Heckman laat met dit boek zien dat ze een verhaal weet neer te zetten dat de lezer tot nadenken stemt. Ze haalt de diepere waarden van het leven naar boven zoals: onvoorwaardelijke liefde en trouw, de moed om voor jezelf op te komen, vergeving schenken aan degene die je op het diepst heeft gekwetst en open staan om nieuwe kansen in het leven toe te laten. Heel mooi gedaan! De karakters zouden meer uitgewerkt kunnen worden. Alle personages zijn heel gevoelig en emotioneel waardoor het verhaal niet altijd even realistisch overkomt. Het lijdt echter geen twijfel dat Petra de lezer van de eerste tot de laatste bladzijde weet te boeien. En dat belooft wat!

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.