Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

14014

14014

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Hollander, Wilma

Roman

Saskia Schouten

01-02-2014

3.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Andrea woont in een Grieks bergdorpje. Hier kwam ze jaren geleden terecht door haar huwelijk met een Griek die haar na drie miskramen verlaten heeft. Sinds ze naar Griekenland vertrok, heeft ze geen contact meer met haar familie. Haar moeder was al overleden en haar vader keerde haar de rug toe toen ze ging trouwen.

Jaren later krijgt Andrea bericht dat haar vader op sterven ligt en haar wil zien. Na veel wikken en wegen besluit ze te gaan. In het vliegtuig komt er een aantrekkelijk man naast haar te zitten die zich voorstelt als Jonathan. Hij steekt zijn interesse voor haar niet onder stoelen of banken en geeft haar een toegangsbewijs voor Manuscripta, de schrijversbeurs. Andrea denkt dat hij haar zal vergeten zodra ze het vliegtuig uit zijn, maar niets is minder waar. Op Manuscripta ontdekt ze dat hij een bestseller- auteur is. Ze is ervan overtuigd dat hij een vrouwenversierder is en houdt de boot af.

Een vlotlezende roman met een sfeervolle omslag die zich grotendeels in Griekenland afspeelt. De perikelen in Andrea's familie worden boeiend beschreven. Jammer dat de tekst op de achterflap niet helemaal klopt. Er staat dat Jonathans dochter niet bereid is om haar vader te delen met een andere vrouw maar dat is niet waar. Ze vindt Andrea juist sympathiek en heeft er niets op tegen dat ze met haar vader een relatie krijgt.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.