Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

11065

Ver gedragen

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Kingsbury, Karen

Christelijke roman

Saskia Schouten

12-12-2011

3 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Het Witte Doek deel 2

Chase en Keith zijn bijna klaar met hun film en doen hun uiterste best om voor de deadline klaar te zijn met de montage. Ze willen de film inleveren voor het filmfestival. Ze maken lange dagen en zijn weinig thuis. Van Ben Adams hebben ze een aanbod gekregen om de helft van de productiekosten voor de volgende film te betalen.

Chase' vrouw Kelly heeft het er erg moeilijk mee dat haar man zo lang van huis is. Ze neemt haar toevlucht tot troosteten en komt behoorlijk aan. Keiths dochter Andi wordt door een studiegenoot benaderd om de hoofdrol te spelen in zijn eindexamenfilm. Eerst aarzelt ze omdat er een scene in voorkomt waar ze moeite mee heeft maar ten slotte gaat ze overstag. Dan is er Bailey die verkering heeft met Tim. Ze houdt van hem, denkt ze, maar gaandeweg -vooral als ze Broadway in New York bezoeken- lijkt Tim daar meer belangstelling voor te hebben dan voor Bailey.

Door de verschillende verhaallijnen duurde het even voordat ik goed in het verhaal zat. Je moet het eerste deel gelezen hebben om je goed in de personen te verplaatsen. Het was bij mij al een tijdje geleden dat ik het eerste deel las en doordat er zoveel personen in voorkomen, had ik daar een beetje moeite mee. Als lezer moet je wel interesse hebben in musicals,Hollywood, Broadway en alles wat daarmee te maken heeft, wil je echt helemaal van het verhaal kunnen genieten.

Zoals we van Karen gewend zijn, komt het vertrouwen op God heel duidelijk naar voren.

De verhaallijn van Kelly wordt goed afgerond. Je blijft zitten met de vraag hoe het verdergaat met Andi, met Chase en Keith en de tegenslag die achterin het boek opduikt.

Daarvoor moeten we wachten op het derde deel.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.