Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

17074

Uit het hart

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Kingsbury, Karen

Christelijke roman

Saskia Schouten

27-06-2017

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Deel 3 van de serie over Bailey Flanigan.

Bailey en acteur Brandon Paul groeien steeds meer naar elkaar toe. En omdat Cody Coleman niets meer van zich laat horen, gaat Bailey ervan uit dat die relatie echt over is. Bovendien heeft Cody een vriendin. Bailey danst in de musical Hairspray op Broadway en ze is ervan overtuigd dat God haar daar gebracht heeft. Met een paar leden van de cast houdt ze regelmatig Bijbelstudie en een van hen komt tot geloof.

Cody is een succesvolle footballcoach. Hij brengt zijn club naar de overwinning. Dan blijkt zijn vriendin Cheyenne ernstig ziek te zijn. Ze praten veel met elkaar en komen erachter dat ze wel van elkaar houden maar niet op de manier zoals het zou moeten zijn. Cody houdt nog steeds van Bailey. Uiteindelijk neemt hij het besluit om met haar te praten.

Het is heel mooi beschreven hoe Bailey Gerald tot de Heer leidt. De romance met Brandon is te mooi om waar te zijn, ze hebben nooit ruzie, het is bijna volmaakt. Behalve de paparazzi die steeds achter hen aan zitten. De moeite die Bailey daarmee heeft, geeft de relatie met Brandon een scherp kantje. Aan het eind van het verhaal wordt duidelijk met wie Bailey verdergaat.

Jammer van de slechte redactie, media en paparazzi wordt als enkelvoud neergezet, dat leest niet lekker.

 

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.