Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

13017

Sporen in het zand

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Rue, Nancy

Christelijke roman

Frea Kroese

13-03-2013

4.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Ryan Coe is fotograaf en moeder van twee zonen. Ze is gescheiden en woedend. Woedend op het leven. Ze is net terug van drie maanden fotograferen van de vreselijkste dingen in de derde wereld en woont sinds kort in dezelfde stad als haar ex-man en twee zoons, omdat ze graag in haar relatie met haar zoons verder wil gaan.

Dan gebeurt er iets heel ergs met een van haar zonen. Maar voordat Ryan haar woede kan uitleven, begrijpt ze dat ze een psycholoog nodig heeft. Iemand die zijn vak uitvoert vanuit zijn christen-zijn. Ze komt bij Sullivan Crips terecht, die zelf de nodige problemen heeft.

De gesprekken tussen deze twee intrigerende hoofdpersonen vinden plaats terwijl er ook in hun leven een ontwikkeling gaande is. Ryan leert in de diepte van de moeilijkheden haar boosheid een andere vorm te geven en Sully werkt zijn eigen plannen voorzichtig uit, terwijl hij probeert uit te vinden welke motieven hij heeft voor zijn gedrag.

Dit boek is een spiegel, een verhaal over de liefde (tussen allerlei mensen) die van God gegeven is, en ook nog superspannend. Aan het eind van het boek hebben de schrijvers nog wat gespreksvragen toegevoegd, voor als je het boek tegelijk met een paar vrienden wilt lezen en nabespreken. Echt de moeite waard om dat te doen!

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Een reactie op: Sporen in het zand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.