Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

13047

Onschuldig

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Cantore, Janice

Thriller

Saskia Schouten

09-7-2013

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Dit is het eerste deel van een serie over rechercheur Carly Edwards.

Na een schietincident is Carly overgeplaatst naar afdeling Jeugdzaken. Als de vrouwelijke burgemeester wordt vermoord, wordt er een jongen verdacht en Carly moet hem een verhoor afnemen. De jongen beweert onschuldig te zijn en Carly gelooft hem.

Dan gaan er geruchten dat de burgemeester iets zou hebben gehad met Jeff, een vriend en collega van Carly. Niemand weet waar Jeff is tot hij ineens contact opneemt met Carly en met haar in gesprek gaat. Ze denkt dat hij paranoide is en vertrouwt hem niet helemaal. Hij beweert meer te weten; er is een samenzwering en enkele hoge mensen uit het politiecorps hebben ermee te maken. Carly weet niet wat ze hiervan moet denken, temeer daar Jeff zegt dat ze Nick, haar ex-man die ook bij de politie werkt, niet moet vertrouwen. Carly gaat zelf op onderzoek uit maar komt dan in een levensbedreigende situatie terecht...

Een boeiende roman rondom een moordzaak. Het geloof komt er duidelijk in naar voren. Sinds haar vader overleed, heeft Carly het geloof afgezworen. Maar dan blijkt Nick christen te zijn geworden. Hoe Carly daarop reageert, wordt realistisch beschreven.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.