Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

13072

Mutsen haken & meer

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Jaenisch, Thomas en Rohland, Felix

Hobby

Cora van Dijk

05-10-2013

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Een Boshi is een muts. De handwerkers Thomas Jaenisch en Felix Rohland zijn de bedenkers van deze muts. De term Myboshi is inmiddels een merknaam geworden, een goede prestatie van deze twee heren.

In deze uitgave vind je gelukkig nog veel meer dan mutsen. Alle ontwerpen voldoen aan de eisen van de huidige tijd. Leuk detail is dat er kledinglabels bij het boek zitten. Zo kun je je eigen gehaakte projecten voorzien van het officiële label van Myboshi.

Ruim 20 mutsen kun je maken vanuit dit boek. Maar de mannen hebben nog meer voor ons: een korte cursus haken, zodat iedereen, ook een beginner vanuit dit boek kan gaan haken. Daarnaast ontwerpen voor het maken van hippe sjaals en tassen, armbeschermers en handschoenen. Het tweetal is er al eerder in geslaagd om haken weer hip te maken, met deze nieuwe uitgave zijn ze goed bezig om hun assortiment mutsen te verbreden, zodat ze een nog breder publiek aanspreken. De patronen zijn goed uitgelegd, er is duidelijk aangegeven welke projecten voor beginners of gevorderden zijn, er wordt zelfs gespeeld met het taalgebruik, waardoor het boek ook nog eens prettig leest. Kortom: een zeer geslaagd haakboek voor iedereen die het eens wil proberen en/of weer eens op wil pakken.

 

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Een reactie op: Mutsen haken & meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.