Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

20028

Meer dan genoeg

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Gunn, Robin Jones

Christelijke roman

Saskia Schouten

04-03-2020

3.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Emily en haar man Trevor hebben jarenlang bij de ouders van Trevor ingewoond. Hij werkte als autoverkoper in de zaak van zijn vader. Maar dan krijgt hij de kans om het bedrijf van zijn oom te kopen en daarvoor moet hij met zijn gezin naar Californië verhuizen. Ze hebben een dochter, het lukt niet om nogmaals zwanger te worden.

Op een dag wordt Emily uitgenodigd voor een feestje bij Jennalyn. Ze aarzelt of ze gaan zal. Maar uiteindelijk gaat ze en maakt kennis met Tess, Sierra en Christy. Tot Emily’s verrassing past ze in deze vriendinnengroep. Met Jennalyn maakt ze een ingrijpende gebeurtenis mee. Dan komt Trevor zonder werk te zitten. Zijn vader belt met de vraag of ze weer terug kunnen verhuizen. Maar dan zal Emily de vriendinnen achter moeten laten…

Zowel Emily en Trevor maken een ontwikkeling door en die wordt goed beschreven. Een ingrijpende gebeurtenis leest als een trein. Maar in de rest van het boek kabbelen de gebeurtenissen rustig verder. Er gebeuren geen schokkende dingen. De laatste regel van de flaptekst: “Dan blijkt dat Emily haar vriendinnen harder nodig heeft dan ooit” deed mij vermoeden dat er iets schokkends zou gebeuren of iets heel spannends maar dat blijkt niet het geval te zijn.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.