Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

16069

16069

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Akkerman, Helene

Themaboek

Saskia Schouten

26-07-2016

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

De koorddanser Nikolas Walenda, de eerste mens die de Grand Canyon als koorddanser oversteekt, heeft de auteur geïnspireerd bij het schrijven van dit boekje over balans. Als er iemand in balans moet zijn, is het de koorddanser wel.

Net als de koorddanser blijven we allemaal dicht bij wat ons als kind is aangeleerd al dan niet spelenderwijs of op een andere manier. Of het nu positief is of negatief. Ieder mens heeft - zonder inspraak te hebben gehad – iets meegekregen van zijn ouders. We hoeven niet te doen wat een ander doet, koorddansen bijvoorbeeld. Die heeft de balans gevonden binnen zijn talent. Maar wat goed is voor hem, is niet per se goed voor een ander. Ieder hoeft de balans alleen te zoeken binnen wat hem of haar gegeven is.

Dit is een heel duidelijk boekje over alle facetten van balans in je leven. De auteur grijpt steeds terug op het voorbeeld van de koorddanser, daardoor komt alles heel duidelijk over. De auteur is psycholoog en vanuit een Bijbelse onderbouwing gaat ze op zoek naar antwoorden. Het boekje is vlot geschreven en leest makkelijk.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.