Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

20172

Kattenliefde

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Saskia Schouten

Roman

Diane Kooistra

05-02-2021

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Miranda is een vrolijke jonge vrouw. Zij heeft een leuke baan in een creawinkel en werkt in haar vrije tijd als vrijwilligster bij een dierenorganisatie. Diep in haar hart zou ze best een leuke vriend willen hebben maar tot nu toe heeft ze weinig geluk gehad in de liefde.

Als ze in de zomervakantie met haar tentje op een camping in Luxemburg staat, ontmoet ze diverse mannen die haar hart sneller laten kloppen maar of de ware er ook bij is?

Dan krijgt ze een folder van een kattenorganisatie in Jeruzalem die vrijwilligers zoekt.

Een van de mannen die ze heeft ontmoet, blijft haar vanbinnen bezighouden als ze weer thuis met haar dagelijkse dingen bezig is. Er zijn wel wat beren op de weg die weggeruimd moeten worden voor ze überhaupt aan een relatie met hem kan denken.

Een volgende reis maakt gelukkig veel duidelijk voor Miranda en daarnaast kan ze zich inzetten voor een goed doel.

Saskia Schouten neemt je mee naar Luxemburg en vervolgens naar Israël: landen waar ze zelf is geweest en dat merk je in het verhaal. Ze beschrijft de mooie omgeving en vertelt over de taal en cultuur van het land. Daarnaast is er ruimte om de personages in dit verhaal te leren kennen, ook omdat ze delen van het verhaal ook vanuit een van de andere personages laat vertellen. Dit zorgt voor afwisseling.

Ik vind dat Saskia Schouten gegroeid is in het schrijven, haar boeken zijn leuk om te lezen en nemen je steeds weer mee naar een andere reisbestemming.

Het is reizen met een boek op de bank. De nodige romantiek ontbreekt niet en er is aandacht voor een wereldwijd probleem rondom zwerfkatten.

‘Kattenliefde’ is een feelgood die prettig leest. Voor de feelgood- en romanliefhebber.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.