Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

202470

In volle bloei

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Michaela Buitenwerf-Weber

leefstijl

Frea Kroese

21-02-2023

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

In dit prachtig vormgegeven en rijk geïllustreerde boek wordt innerlijke schoonheid met succes verbonden met uiterlijke schoonheid. De schrijfster is specialist op het gebied van menselijke schoonheid en zij verbindt deze schoonheid direct met de Schepper. In haar boek voert ze verschillende thema’s op en stelt er aan de lezer vragen over.

De thema’s zijn: ontwikkeling en groei; acceptatie en verandering; identiteit en bestemming. De hoofdstukjes worden afgewisseld door quotes die altijd vertaald zijn en subtiel onder aan de pagina staan als het in een andere taal is.

Prachtige foto’s wisselen de stukken tekst af, foto’s met een droomwereld waarin je je kunt verliezen, zo mooi. Dit boek kun je in je vrouwenkring met elkaar doorwerken, maar is ook een prachtig geschenkboek voor je moeder, je zus, je vriendin, je dochter, schoondochter of welke vrouw jou aan het hart ligt.

Mooie quote: “Denk als een koningin. Een koningin is niet bang om te falen want elke keer dat ze faalt ziet ze dat als een volgende stap naar een grotere heerlijkheid.” Het verlangen om mooi te zijn krijgt in dit boek een fundament, muren, ramen en prachtige torens.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.