Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

14107

14107

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Veen, Wilma

Inspiratie

Aritha Vermeulen

20-08-2014

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Wat een prachtig boek heb ik in mijn handen. Ik lief jou is bedacht en gemaakt door Wilma van Veen. Zij is dankbaar dat ze leeft en blij dat ze in Nederland woont en een bevoorrecht leven mag leiden en ze heeft een passie voor schilderen en kunst. Dat is terug te zien in dit kleurrijke en expressieve boek.

Elke bladzij een verrassing
Dit boek heb ik vol aandacht tot me genomen. Elke bladzij was een nieuwe, inspirerende verrassing voor mij. En zelfs toen ik het voor de tweede keer doornam, ontdekte ik nieuwe verrassende details. Foto's, tekst, spontane kunstwerkjes, een scala aan verschillende technieken en grappige gedichten en kunstige lettertypes maken dit boek tot wat het is: een warm boek vol liefde. De boodschap is helder en elke keer weer nieuw: Ik lief jou.

Hooglied en leeslint
Ik vind het mooi dat Wilma een hele bladzijde aan Hooglied 2 besteedt. Beurtelings hoor je daar de stem van de Bruidegom en de bruid. Heel mooi gedaan. De gedichtjes zijn speels, lichtvoetig en hebben soms een diepere lading.

Zoals het vogeltje
elke morgen
zonder zorgen
de dag begint
bedenk ik ook
telkens weer
dat doe ik ook
de volgende keer

Warm aanbevolen
Dit boek beveel ik warm aan. Leuk om cadeau te doen aan iemand waarvan je houdt. De Bijbelteksten, die hier en daar te vinden zijn ontleend aan De Nieuwe Bijbel Vertaling. Ik lief jou heeft een grappig leeslint en is verpakt in een aantrekkelijk blik. Hoogste aantal sterren!

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.