Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

11030

Hoopvolle toekomst

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Kingsbury, Karen

Christelijke roman

Saskia Schouten

30-06-2011

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Bij een ongeluk heeft Josh Warren ernstig rugletsel opgelopen en is hij genoodzaakt zware pijnstillers te slikken. Zijn Facebookvriendin en bovenal zijn hernieuwde geloof in God houden hem op de been. Bovendien heeft hij een dochter van zeven die hij graag wilt ontmoeten. Haar moeder houdt hem echter van hem weg maar Josh' droom is dat hij haar eens zal ontmoeten. Bovendien wacht hij op een schadevergoeding vanwege het ongeluk die hem door de verzekeringsmaatschappij is toegezegd. Na de zoveelste rechtszaak die hier mee te maken heeft, vindt er een dramatische gebeurtenis plaats.

Savannah, het dochtertje van Josh zwerft met haar moeder van hot naar her en nu wonen ze bij een drugsdealer. Ze gaan regelmatig bedelen in het park. Savannah koestert een door haar moeder weggegooide foto die ze uit de prullenbak heeft gehaald. Het is een foto van Josh. Haar moeder heeft verteld dat het haar vader is. Savannah droomt ervan hem te ontmoeten.

Een hartverscheurende, ontroerende roman, die gebaseerd is op het leven van Karens broer. Jammer dat de oorspronkelijke titel: 'This side of heaven' niet in het Nederlands is vertaald. De titel komt veel beter tot zijn recht dan de Nederlandse titel.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.