Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

18046

Getekend

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Vriens, José

Roman

Saskia Schouten

14-04-2018

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Na een aanrijding komt Yvonne in coma terecht. Als ze eindelijk naar huis mag, blijkt dat Ron, haar vriend met wie ze samenwoont, haar littekens verafschuwt en het erg lastig vindt dat ze met heel veel dingen hulp nodig heeft. Dan krijgt ze een Facebookbericht van iemand die beweert Ron met een andere vrouw te hebben gezien. Yvonne wil het eerst niet geloven maar het blijkt waar te zijn.

Ze gaan uit elkaar en Yvonne wil haar leven verder zelf opbouwen. Dan komt ze in contact met Jacco, de man die haar aangereden heeft. Ze wil niets van hem weten maar ze kan niet voorkomen dat ze verliefd op hem wordt. Als ze net een relatie hebben, ontdekte ze dat er veel dingen omtrent Jacco niet kloppen. Kan ze hem nog wel vertrouwen?

Boeiend om te lezen hoe Yvonne er na de coma weer bovenop komt. De afwijzing van Ron, terwijl zij denkt dat hij blij is dat ze weer thuis is, is realistisch beschreven. Jacco blijkt Yvonne voor de aanrijding al te kennen, maar hoe en waardoor, wordt niet beschreven. Een van de betere romans van deze auteur.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.