Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

17077

Gerafelde vleugel

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Dijk, Marijke van

Christelijke roman

Ina Snijders

01-07-2017

4 Stars

 

BESTEL

Recensie

Ryan Arlington wordt gearresteerd en moet naar de gevangenis vanwege de vermeende ontvoering van zijn dochter. Gelukkig komt wel zijn hele familie voor hem op en wordt hij door hen gesteund met raad en daad.

Vanwege zijn arrestatie en de aan drugs verslaafde moeder wordt Ryans dochter Emily uit huis geplaatst. Zij verblijft dan in verschillende opvangsituaties. Heel onzeker en verwarrend voor haar, want ze hoort niets van haar vader of moeder, behalve dan de verhalen die via de media naar buiten komen.

Ellen Dunning is door Ryan als nanny ingehuurd voor de zorg voor Emily. Vanwege de rechtszaak van haar werkgever wordt heel haar pijnlijke verleden naar boven gehaald en openbaar gemaakt. Ook zij moet door een intensieve en onzekere tijd heen. Ze ontdekt dat Ryan haar en haar familie al veel langer kent. Hij weet veel meer over haar verleden dan zij zelf.

Al direct vanaf de eerste pagina’s werd ik meegetrokken in het verhaal en was ik benieuwd wat de volgende hoofdstukken zouden brengen. Dit boek gaat over acceptatie en vergeving, en dat thema is goed beschreven. Een mooi boek om te lezen ter ontspanning, maar ook nog om verder over na te denken.

 

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:2 Reacties op: Gerafelde vleugel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *