Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

09040

Duistere nacht

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Warren, Susan May

Christelijke roman

Frea Kroese

08-09-2009

4 out of 5 stars

BESTEL

Recensie

Een novelle over een onverwoestbare liefde in het verleden maakt je nieuwsgierig naar het boek dat volgt in dit eerste deel van de serie Team Hope van Susan May Warren. Lacey is het doelwit van internationale belangen terwijl zij met haar dochter in de trein zit. Ze ziet de huurmoordenaar die al tijden achter haar aanzit de trein doorlopen. Daarna volgt de ene actie na de andere. Terwijl haar dochtertje door haar aartsvijand wordt vastgehouden worstelt Lacey met het feit dat ze uiteindelijk moederziel eenzaam is. Misschien, heel misschien is er nog één man, die haar zou willen helpen...

Jim Micah zit midden in een reddingsoperatie als Lacey in het ziekenhuis ligt en zich wanhopig afvraagt of zij haar dochter ooit zal weerzien en hoe. Hij leeft per dag, of eigenlijk per uur, en heeft niet zoveel verwachtingen meer, maar hij wil elke dag met alle macht zo goed mogelijk leven en geven wat hij kan om anderen te redden uit noodsituaties.

Met de moed van de wanhoop belt Lacey Jim op, en dan begint het grootste avontuur van hun leven. Zullen zij zowel hun leven als het vertrouwen in elkaar erbij winnen?

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.