Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

17022

Dubbel geluk

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Schouten, Saskia

Feelgood roman

Cora van Dijk

18-03-2017

3.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Sharona werkt op een basisschool en is bevriend met collega Elsbeth. Wanneer er een nieuwe directeur komt, zijn beiden erg benieuwd. Het blijkt een vriendelijke en aantrekkelijke man te zijn, waar ze allebei best wel eens verliefd op kunnen worden. Deze Vincent pakt zijn werk ook nog eens serieus aan.

Als Elsbeth valt voor de broer van Vincent, merkt Sharona dat ze meer voor Vincent gaat voelen. En toch is ze niet echt zeker. Als ze op vakantie gaat ontmoet ze de losse en vrolijke Jordy. Dat klikt wel. Maar hoe zit het dan met Vincent?

Dit is een vrolijke en lichte liefdesroman. Je gaat er vlot doorheen en het leest erg makkelijk weg. Wel zijn de onderwerpen die naast de liefde aan de orde komen steeds hetzelfde: shoppen en vakantie. Dat had wel iets meer divers mogen zijn. Het gedeelte over de korte relatie met Jordy komt realistisch over, het is voorstelbaar dat je, wanneer je niet zeker bent van een relatie, er een moment komt waarop je in uitersten vervalt. Dat overkomt ook Sharona.

Voor mij persoonlijk is de roman te licht. Maar het is goed geschreven en verdient dan ook zeker een aanbeveling voor mensen die van luchtige liefdesverhalen houden. De titel is goed gekozen. Leuk boek voor de vakantie!

 

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.