Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

15012

15012

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Almekinders, Ilse

Kinderboek

Saskia Schouten

23-01-2015

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

In de klas vertelt Juf over de vriendschap tussen David en Jonathan. Intussen fluistert Rick pesterige opmerkingen over Sem. Later zegt juf dat ze morgen met z'n allen naar het strand gaan en dat de kinderen wat mee mogen nemen. Rick vraagt Sem wat hij meeneemt en als Sem antwoordt dat hij zijn vlieger meeneemt, begint Rick op te scheppen over zijn vlieger die veel mooier is.
Dat tempert Sems blijdschap over zijn vlieger. Hij vertelt er thuis niets over, maar als ze naar het strand gaan, heeft hij buikpijn. Gelukkig gaat papa mee naar het strand en samen met hem en vriendje Aron heeft Sem veel plezier. Dan zegt papa dat hij even op de handdoek wil zitten. Sem vliegert nu alleen met Aron maar dan komt Rick eraan!

Dit boekje gaat over pesten en gepest worden. Zoals  het vaak het geval is, heeft de juf niets in de gaten maar als Rick iets heel naars bij Sem uithaalt, maakt de juf er werk van door naar zijn ouders te gaan. Rick maakt het goed met Sem en belooft hem nooit meer te pesten. Een duidelijk, mooi geïllustreerd boekje.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.