Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

202596

De grote geheimen

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Veen, Sytse van der

roman

Saskia Schouten

26-03-2024

5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Lennard heeft een paar romans geschreven. Nu wil hij een boek schrijven over zijn grote liefde Cathy die ruim zes jaar geleden op een gewelddadige manier om het leven is gekomen. Hij heeft haar nauwelijks gekend en zoekt daarom contact met de mensen die haar goed hebben gekend, zoals haar ouders en vriendinnen.

Lennards vriend Arthur heeft Cathy goed gekend dus Lennard vraagt hem om hulp. Hij weet dat Arthur heel veel over Cathy heeft opgeschreven. Arthur is een excentrieke hersenwetenschapper en wil meer weten over het leven na de dood.  Hij houdt zich daarmee bezig en wil dat Lennard meewerkt aan een gewaagd experiment. Maar Lennard schrikt daarvoor terug. Arthurs leven hangt er namelijk van af…

Deze boeiende roman is een zelfstandig te lezen vervolg op ‘Een stem uit de hemel’.  Het personage Arthur is heel knap neergezet, een intrigerend persoon over wie een waas van geheimzinnigheid hangt. Ik heb het boek in een ruk uitgelezen; de zoektocht van Lennard om meer te weten te komen over Cathy maar meer nog de ontwikkelingen rondom Arthur en zijn experimenten zijn heel boeiend.  Het eind zou ook het eind van een hoofdstuk kunnen zijn en dat vraagt om een vervolg. Ik hoop dat dat er zal komen.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.