Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

14067

14067

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Kingsbury, Karen

Roman

Saskia Schouten

09-06-2014

4.5 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Om hun leven een invulling te geven, nadat ze hun baby tijdens de bevalling hebben verloren, beginnen Charlie en Donna Barton een boekhandel, “De Brug”.

De boekhandel is dertig jaar lang succesvol en heeft veel vaste klanten onder wie Ryan en Molly. Na een overstroming raken de Bartons alles kwijt. Ze zijn ontroostbaar; de bank wil niet meer garant staan. Als Charlie na een ernstig ongeluk in coma ligt, besluit Ryan om een boekinzameling te houden onder de klanten. Het levert een hele stapel boeken op maar de vraag is of Charlie nog bij bewustzijn komt…

Als Ryan Molly’s vader aan de telefoon heeft, speldt deze hem wat op de mouw. Hij zegt dat Molly is verloofd met iemand anders en als zogenaamd bewijs laat hij een bandopname horen waarop Molly iets tegen de desbetreffende persoon zegt. Maar je kunt er niet uit opmaken dat ze met hem verloofd is. Ryan neemt voetstoots aan wat Molly’s vader zegt zonder verder uit te zoeken of het wel klopt. Dat vind ik een beetje onrealistisch. Dit is het enige minpuntje van het boek, verder een prachtige, ontroerende roman.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.