Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

Cora van Dijk

 

Al vanaf de kindertijd lees ik erg graag. Bovendien vond ik het schrijven van opstellen op school erg leuk om te doen. Vanaf mijn 28e begon ik echt met schrijven. Eerst artikelen over diverse onderwerpen en later ook boekrecensies. Tegenwoordig vooral christelijke boeken (fictie) voor deze site, maar ook mag ik me graag in een onderwerp verdiepen om meer kennis op te doen, dus recenseer ik daarnaast boeken die een onderwerp behandelen of een theologische kwestie (non-fictie). Verder coördineer ik de werkzaamheden voor de site, zoals het verdelen van de boeken die binnenkomen over de recensenten, het beantwoorden van vragen van bezoekers, uitgevers of auteurs.

Mijn grote hobby is muziek, het zelf spelen van gitaar en piano, zingen en het luisteren naar muziek. Hierbij vind ik het leuk om zelf ook melodieën en teksten te schrijven. Een tweede hobby is het doen van vrijwilligerswerk voor kansarme kinderen.

Klik HIER voor een overzicht van boeken die door Cora zijn gerecenseerd.

 Een reactie op: Cora van Dijk

 • Michel de Boer schrijft:

  Hoi Cora,

  Het is alweer even geleden dat ik jou het boek ‘Sunny Twins – De geheime schuilplaats’ van Annette van der Plas heb toegestuurd.
  Ga je dit boek nog recenseren?

  Vriendelijke groet,
  Michel de Boer
  Buddy BooksGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.