Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

14027

14027

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Ploeg, Estelle A.C. van der

Roman

Saskia Schouten

10-03-2014

3 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Als Tess in een klap haar vriend en haar baan kwijtraakt, komt haar vriendin Gwen met een aanbod. Als ontwerpster kan ze aan het werk in Milaan en ze wil graag dat Tess haar modellen showt. Dat heeft Tess drie jaar geleden succesvol in Amerika gedaan maar door een ellendig voorval is ze daar weggevlucht en heeft ze het modellenwerk afgezworen. Omdat ze nu geen inkomen meer heeft, besluit ze om mee te gaan naar Milaan.

Door een onfortuinlijke val op Schiphol, komt Tess in contact met dokter Milan die in Milaan woont. Tess is erg gecharmeerd van hem maar Alessandro, haar werkgever, laat haar ook niet onberoerd. Alessandro gaat met haar uit, pronkt met haar en lijkt wel verliefd op haar te zijn. Maar Tess gaat ook uit met Milan en wordt verliefd op hem. Dan blijkt dat er enkele mensen voor Alessandro werken die Tess nog uit Amerika kent...

Deze chicklitachtige roman zou vlot weg lezen als er niet zoveel taalfouten in zouden staan. Veel d en t fouten en ‘de/die’ waar ‘het/dat’ moet staan. Maar dat is vaker het geval met boeken van deze uitgever. Het doet afbreuk aan het geheel want het verhaal zit wel leuk in elkaar, vooral op het eind als er zich een voor Tess levensgevaarlijke situatie voordoet.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.