Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

14103

14103

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Westerduin, Anne e.a

Tijdschrift

Cora van Dijk

13-08-2014

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Heb je nog vakantie? Of kom je net terug en wil je jezelf een keertje verwennen? Dan is dit wellicht een leuk tijdschrift voor je; met prettige dikke pagina's, maar liefst 144 stuks. Het centrale thema is creativiteit. Dit op veel verschillende manieren benaderd: over lezen, tekenen, hobby's, craften, eten, koken. Maar ook verhalen om te lezen.

Het geheel is in retro-stijl gemaakt. Er is een kook- en bakposter bijgevoegd met leuke recepten om deze zomer uit te proberen. Je vindt tips om met geld om te gaan, vakantietips en een verhaal van Marianne Grandia.

Het tijdschrift is ook voorzien van veel mooie foto's en tekeningen, met een paar pagina's om zelf het tekenen uit te proberen. Maar het is niet alleen uitnodigend om te tekenen, ook word je uitgenodigd te schrijven, te koken, te versieren, te handwerken, stil te zijn voor God en nog veel meer. Heel veel plezier voor een aantrekkelijke prijs. Zeker de moeite waard. Het tijdschrift is een uitgave van Sestra. HIER kun je daar meer over lezen.

 

Jouw waardering

Geef jouw waardering voor dit boek:

[Total: 0 Average: 0]

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.