Boekrecensies vanuit christelijk perspectief

20084

Waarom weinig gras goed was voor het paard

Auteur

Type boek

Recensie

Datum

Waardering

Hutter, Tony

Christelijk jeugdboek

Sjoerd Veenman

31-07-2020

4 out of 5 stars

 

BESTEL

Recensie

Toen ik een tijdje terug de derde verhalenbundel voor kinderen van Tony Hutter recenseerde, verkeerde ik in de veronderstelling dat het de laatste was. De uitgever dacht dat volgens mij ook, maar er bleken toch nog meer verhalen over Spurgeon en diens veelbewogen leven te bestaan. Deze vijfde bundel is opnieuw officieel de laatste. We wachten af …

Tweeënvijftig nieuwe verhalen. Over verschillende thema’s, maar steeds met een link naar het leven van de bekende Engelse prediker. Sommige verhalen zijn grappig, andere heel ernstig. Rode draad vormt opnieuw de verkonding van de Bijbelse waarheden op een aansprekende manier. Iets waar Spurgeon bekend om stond.

Heel oud is hij niet geworden. Ook zijn sterven komt in het boekje aan de orde. Maar in zijn vele publicaties leeft de ‘prins der predikers’ nog steeds voort. En nog steeds worden mensen door zijn woorden aan het denken gebracht en, belangrijker, aan de voeten van Jezus Christus. Opnieuw een mooi boekje. Ook heel geschikt om uit voor te lezen.

Jouw waardering

Like en deel deze recensie:Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.